Pinterestknarkar – Och varför jobbar jag inte med ngt kreativt?

Jag har återigen fastnat på Pinterest. Alltså, ååååh! Jag dör på all snygg design som finns!

Egentligen borde jag verkligen VERKLIGEN jobba med ngt som har med papper och design att göra. Problemet är att jag inte kan klura ut vad.
Idag är allt i en dator, och ja det förstår jag, såklart. Redan på min praktik på en reklambyrå som jag hade när jag gick i gymnasiet 1990 så gjorde de det mesta i en dator.
Fast de var lite före sin tid då faktiskt. Hur som helst.

Jag gick även en ‘Layoutkurs’ via ABF som kvällskurs i mitten av 90-talet. Men av olika anledningar gick jag inte klart den. Dumt beslut. Men dock är jag rätt säker på att den inte tagit mig speciellt långt heller. Det som dock var guld där, var att vi gjorde allt för hand. Det var coolt.
Men om man söker på ‘layout’ och kurs idag hamnar man bara på kurser i ‘indesign’, ‘illustrator’ och ‘photoshop’ osv.
Är det det jag vill? Vore det ngt för mig? Jo men det vore det nog ändå. Jag älskar ju ändå datorer och layout och text osv. Layout är väl iofs bild och text ihop.
A ja, tål att tänkas på. För hur mycket jag än älskar administrativa och även repetitiva (och även monotona admin-grejer emellanåt 😉 ), så känner jag ibland att jag saknar det kreativa så himla mycket! Så ngt måste göras. Synd att de är så dyra bara. 😦

Och det som föranledde detta inlägg över huvud taget, var egentligen en kul grej som jag kom på då jag surfade på Pinterest, som sagt.
Jag har hittat sååå mycket fina och snygga kuvert där, och då slog det mig, att även när jag jobbade på Åhlle och var ansvarig för tygavdelningen (som på den tiden var stor, idag finns den väl knappt kvar…) som jag iofs älskade på sitt sätt, gillar ju lite att sy också. Men jag minns att jag älskade att göra kuvert av vaxduks-stuvar, haha! Tror faktiskt jag sparat ngt (såklart) 🙂
Jag hittade det! 😀 😀

Jag lägger in bild senare idag. 🙂

Som sagt, jag längtade till kuverten redan då. 😉

Ja ja, det var lite tankar från mig.

Hoppas ni får en fin vecka.

Puss & PLU.

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s