Höst = Almanacka/Bullet Journal/Kalender?

Nu när det snart är höst vaknar alltid min lust att köpa ny kalender eller liknande. Precis som runt nyår vill jag alltid ha en nystart.

Jag blir dock tokig på att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag vill ha för typ av almanacka varje år. Fast när jag skalade potatis för några timmar sen kom jag på det! Jag ska underlätta det för mig och göra en grej som jag också tycker är rolig. Ja jag tycker ju många typer av almanackor och kalendrar är roliga, MEN jag hittar ju aldrig någon där liksom ALLT som jag vill ha finns med, och måste då komplettera med dagbok osv. = Dessutom tycks jag aldrig kunna bestämma mig för hur långa dagar jag vill ha i mina almanackor, just för att jag kört olika varianter hela tiden; kalender för att boka in saker i, kalender/filofax för att skriva mer dagbok OCH inbokade saker i, dagbok på papper, dagbok i dator, you name it… Och gärna flera pågående samtidigt… så jag blir ju lätt schizo.

Och då får man fixa det själv helt enkelt! 😀 😀

Så, jag kom på att jag ska göra en grej jag tänkt på i många år. Att göra en egen A4-mall med enkla saker att fylla i för dagen, som exv. humör/städning/väder med (mycket) mera. Då kan jag enkelt fylla i lite varje dag även om jag inte orkar skriva dagbok eller mer just den dagen. Men jag får ändå en liten rapport om varje dag. Det är ju perfekt!

Sen får jag köra en almanacka för saker som händer, sånt man ska göra och boka in, samt min hemliga onlinedagbok och denna blogg för mer och längre egna dagbokstankar osv.
Japp, nu provar jag den varianten. Kanske skiter det sig också, men man måste ju prova.

Och såklart ser jag just nu mest fram emot att göra det där A4:at! haha, så typiskt mig! 😀 😀 😀 MEN, jag älskar ju som sagt att fylla i saker också, så det blir bara en asrolig grej som jag kommer se fram emot tror jag.

Skrivet i tisdags:
Så, nu ska jag bara rapportera till AF först, sen ska jag se om jag kan börja pula lite med den där mallen av min ‘dagsjournal’, eller vad jag nu ska kalla den. Sen kanske vi ska se ngn ny fransk serie på Netflix också. Vi har plöjt tre stycken redan, det är vår nya grej, love it!

Skrivet onsdag natt mot torsdag 01:00:
Jag har gjort klart min fina ‘Journal’ nu, och har redan börjat fylla i den också, love it! 😀 

Puss på er förresten!

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s