Världens godaste mat

Jag älskar ju köttfärs i nästan alla dess former och det absolut godaste jag vet är fortfarande köttfärssås och spaghetti. Min egen köttfärssås är såklart godast. 😉 Och bäst tycker jag den passar med fullkornspasta, vilket typ alla pastarätter gör enligt mig, men vi är ju två i hushållet, så ibland får man kompromissa, så idag blir det med vit pasta. A ja, ska nog gå ner det också. 😉 😀

Däremot lessnade jag på våra eviga diskussioner om hur man tillagar en köttfärssås, så i flera år har vi nu alltid kört varsin, då båda är lika envisa, hahaha! Jag vill ha min ’italiensk’ med tomater, vitlök och örter i, medan sambon vill ha grädde och utan örter. Det är däremot inte alls jobbigt. Jag steker bara upp köttfärsen och löken och sen gör vi varsin sås helst enkelt.
Idag var det också perfekt, då han jobbade över lite, och min som tar lite längre tid (vill gärna att den puttrar en timme iaf) hann bli klar. 😀 Så, perfekt mat för idag! 🙂

Och på tal om mat så har ett av mina favoritprogram premiär ikväll, Mästerkocken! 😀 Så härligt ju!

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s